>Våga vara naken i paradiset

>

-Ett tropiskt paradis för den modiga. En hel tropiskt övärld där man kan segla runt och göra strandhugg på underbara öar med sandstränder och palmer. Ingen behöver bekymra sig för hur kläderna sitter. Du behöver inga på Eden Naturist resort. (länk till hemsidan)
-Men jag vågar inte, vad ska mamma säga? 
-Det vågar du visst. Det är en sak att stå naken ensam på Järntorget bland alla påklädda människor en helt annan sak att stå naken på torget med en massa andra nakna. Det finns avskilda vikar man kan uppsöka om man behöver träna. Går inte att umgås på ett naturligare och mer avslappat sätt än att vara naken.
Eller för att citera Naturistens handbok :
Naturismen ansluter till upplysningsfilosofen Rousseaus tes om återvändande till naturen. Den nakna människan är den sanna människan, det som är naturligt är gott.
Naturismens budskap om den sunda nakenheten är viktigare än någonsin i dagens ytfixerade samhälle. Gemensam nakenhet underlättar ett sunt förhållningssätt till den egna kroppen och vår förståelse för de ekologiska sambanden människa-natur.

Det kanske är dags att börja öva hemma inför badsäsongen. Gå omkring varma dagar naken i lägenheten. Testa hur lång tid det tar innan du glömmer att du är naken.
Vill du veta mer gå in på Naturisten den Naturliga sidan och ladda ner Naturistens handbok i pdf. Missa inte Galleri Börje med festliga teckningar till jul midsommar och den nakna Lucian.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s