>Behåll lugnet efter semestern

>

Stilla kontemplation till suset i björkarna och stilla porlande vatten. -Gött!

-Känns det igen? Semesterns slut och man rivstartar i 200 knyck. Nej den fällan gick jag inte i den här gången. Jag var tillräckligt sliten innan semestern, det märks på mina blogginlägg. I alla fall märker jag det när jag kollar bakåt, inte riktigt den där vanliga ”Vanadis-stunsen” utan ”gediget arbete” utfört på rutin.
Hade 121 resdagar med övernattning utanför hemmet, i RL, 93 utomlands förra året. -Åt helvete för mycket, det gör vi inte om. Alldeles för lätt att hamna i den fällan när jobbet bara är så kul.
Nu använder jag Second Life till att ta det lugnt. Uppsöker lugna platser, lyssnar till mjuk musik. Kanske lite Tai-Chi eller meditativa rörelser. -Finns många sådana platser i SL också och man kommer fortare dit än i RL. -Går att utföra på båda sidor av skärmen.
Märkligt nog tycker jag att jag får mer gjort på kortare tid när jag är lugn och rofylld än när jag är ”speedad som en Duracellkanin på stereoider”.
Nu har jag gett mig ”faderullan på” att behålla sommarens sköna lugn, tävlingsdjävulen har än en gång fått grepp om mig men nu tävlar jag i att må bra.
-Slå mig om du kan!

Det här inlägget postades i Duracellkanin, lugnt, rofylld, speedad. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till >Behåll lugnet efter semestern

  1. Iendi Laville skriver:

    >Utmaning antagen! Jag har också fattat beslutet att se SL som min glugg för välbefinnande ett tag framöver. Inga nya projekt, inga krav på nya upptåg. Bara må gott och njuta av dom jag gillar allra mest att umgås med.Det ska bli spännande att se hur vi lyckas 🙂

  2. Vanadis Falconer skriver:

    >-Hoppas "klubben" växer fort! -Alla har rätt att må bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s