>Avkoppling kräver elektronisk timeout.

>

-Ska börja semestern med att stänga av mobil, dator och telefon. Bara ägna mig åt avkoppling, meditation är ett bra sätt att börja semestern, här tar jag en Shamanresa, för att tömma skallen på alla idéer och lösa trådar som bara surrar runt runt runt.

-På måndag börjar jag semestern! – Min vardag består av att träffa folk, hitta vinklar att skriva och berätta vad jag upplever. -Mobil, epost, dator och kamera är mina arbetsredskap som jag använder flitigt dagligen.
För att de överhuvudtaget ska kännas att jag har semester och inte bara ”vardag på sparlåga” så är min ambition att stänga av allt elektroniskt så mycket som möjligt. Ta en elektronisk timeout. Det är så lätt att bli om inte stressad så i alla fall ”lätt jäktad” av att ”vara tvungen” hålla kontakt till höger och vänster hela tiden. Är det någon som verkligen vill nå´t viktigt, och inte ”hej jag har fått en ny mobil”, så får man reda på det ändå. Många är rädda, ja rent av panikslagna för att de ska förlora sina vänner om de inte är anträffbara jämt. Inte mycket till vänner det. Morsan och farsan fejsbökar med gamla skolkamrater och vänner de inte hört av på 30-40 år och de säger att det bara är att ”ta vid där man slutade”.
Nej jag ska segla, slöa, måla huset, bada, sola och bara må gött!
-Hur jag lyckades? -Det får vi veta när semestern är över, tills vi hörs igen -Simma lugnt

Det här inlägget postades i Avkoppling, dator, elektronisk timeout, fejsböka, mobil, simma lugnt, stänga av, stressad, telefon. Bokmärk permalänken.

En kommentar till >Avkoppling kräver elektronisk timeout.

  1. >Ha en jätteskön semester så ses vi i pixeldjungeln i höst 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s