>-Yahoo-Yippie! -Fridefullt dansgolv som fungerar!

>

Var lite danssugen i lördags kväll. Testade i Norge men där fick jag sånt himla lagg så jag fick starta om viewern. Kollade med ”Aktivitetskontroll” SIM:en drog 643 mb minne 2,4 GB virtuellt minne och 54% av processorn! Gick som det gick, skulle ta tre steg in på dansgolvet. Tog 50 steg och blev stående kikande fram bakom ett plank. Naturligtvis gick det en ”hunk” fram och tillbaka framför mig hela tiden. Loggade ut och läste Tinas Universum istället.
-Hum.. Fride och det nya piratskeppet. -Testar! Sagt och gjort teleportade och började dansa. Funkade perfekt! Höll på en timme utan det minsta lagg. Kollade med Aktivitetskontroll, jodå mer normala 200-400 mb av vardera minnet 25-35% av processorn.
Tror att våra SIM-ägare måste se över sina SIM:ar. -Det går att ha en SIM full av folk som dansar i sina bästa outfiter och ändå få allt att funka.
-Testa själva Fride kör måndagar och lördagar……eller..Kolla Tinas Universum för säkerhets skull! -Tina är det ordning och reda med. Ingen vimsmaja som jag.

Det här inlägget postades i dansgolv, Fride, fungerer. kolla sim, ordning, reda, Tina. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till >-Yahoo-Yippie! -Fridefullt dansgolv som fungerar!

  1. >Det är ofta slumpen som gör lagg oxå. Beror ju mkt på när servern/simmen startades om senast tex. Fride är ett bra ställe men har haft lagg ibland med, men sällan. Sånt händer dom flesta. Normalt sett laggar inte Second norway tycker jag, jag är ju där "jämt" eftersom ja bor där. Men man bör ju starta om relativt ofta o alltid före event. Men det är ju semester nu….. manana.. =)

  2. >Ja – piratskeppets ekgolv var perfekt att dansa på! Det var trevligt att du kom!Härligt att du trivdes – välkommen tillbaka! Mid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s